Jak se vstřebává krilový olej do buněčných membrán?
Krillan® jako zdroj omega-3 fosfolipidů pro náš organismus
Krilový olej obsahuje omega-3 fosfolipidy, které se velmi podobají fosfolipidům v našich buněčných membránách a chrání nás před nebezpečnými toxiny, jimž je naše tělo neustále vystaveno. S doplňkem stravy Krillan® máte jistotu, že svému tělu dodáte chybějící omega-3 mastné kyseliny EPA a DHA.
Fosfolipidy z krilového oleje jsou lidským organismem výborně přijímány. Přenos omega-3 do buněčných membrán probíhá rychleji a celkově efektivněji právě díky obsaženým fosfolipidům. Omega-3 kyseliny EPA a DHA v buněčných membránách pozitivně ovlivňují nezbytnou tekutost membrány a signalizační i metabolické procesy.


Krillan® obsahuje silný přírodní antioxidant astaxanthin
Významnou roli při vstřebávání krilového oleje hraje také nejsilnější přírodní antioxidant astaxanthin, který proniká do krve a odstraňuje volné radikály poškozující DNA. Z jakých důvodů k tomuto poškození dochází? Způsobuje ho znečištěné ovzduší, radiace, kontakt s herbicidy, kouření a mnoho dalších faktorů.
Vlivem těchto faktorů vznikají volné radikály, které mohou v našem těle odstartovat řetězovou reakci a narušit křehkou rovnováhu. Volné radikály přispívají například ke vzniku diabetu, očních, plicních nebo kožních chorob, způsobují poruchy imunitního systému, záněty kloubů nebo vedou k předčasnému stárnutí. Toto riziko se zvyšuje se stoupajícím věkem.
Díky doplňku stravy Krillan® nebudou mít žádné škodlivé látky ve vašem těle šanci.
